Bewust Wonen in Wijchen

We blijven veel langer dan vroeger zelfstandig thuis wonen. Met de campagne 'Bewust wonen' wil de gemeente Wijchen haar inwoners bewust maken van het belang van tijdig verbeteringen aanbrengen in huis. Het fijne daarvan is dat u van verbeteringen in huis nu al kunt profiteren. Uw huis wordt er namelijk véél comfortabeler en veiliger op en u voorkomt dat u al vroeg extra zorg nodig heeft.

Brochure Bewust Wonen in de gemeente Wijchen

 

Voor wie?

Wat krijgt u?

Via de Huistest kunt u zelf vanuit thuis een eenvoudige test doen hoe veilig uw huis is. 

U kunt hiervoor ook een beroep doen op een woonadviseur, een deskundige op het gebied van bewust wonen. Bij MeerVoorMekaar kunt u zich aanmelden voor een huisbezoek van zo’n adviseur via
tel. 024-6418459. De woonadviseur maakt vervolgens een afspraak met u en loopt met u uw huis door aan de hand van een checklist. U bepaalt uiteindelijk natuurlijk zelf welke maatregelen u nodig vindt en welke maatregelen u gaat nemen. De hulp van een woonadviseur kan zowel voor koop- als huurwoningen worden ingeroepen. Huurt u een woning bij Talis en De Kernen? Dan kunnen zij  u over de mogelijke uitvoering van werkzaamheden, naar aanleiding van een woonadvies, verder informeren.

Hoe komt u eraan?

Website: https://www.sociaalwijkteamwijchen.nl/hulp-ondersteuning/onderwerpen-a-z_41975/product/bewust-wonen_1274.html