• i Antislipmateriaal

  Antislipmateriaal voorkomt glijpartijen op gladde vloeren of in bad.

 • i Ergotherapeut voor de mantelzorger

  Als uw partner of familielid vaak valt kan het zijn dat u zich daar zorgen over maakt. Het kan zijn dat u zich afvraagt hoe u uw degene kunt helpen om veilig te bewegen.

  De ergotherapeut geeft advies hoe uw partner/ familielid veilig kan functioneren. De ergotherapeut bekijkt ook of de woning veiliger kan worden gemaakt. Ook kan hij/zij u adviseren hoe u uw partner/ familielid kunt begeleiden om veilig te kunnen functioneren zodat hij of zij niet valt.

 • i Gidslicht in uw huis: Gight

  Wilt u 's nachts veilig opstaan, en in het donker veilig naar het toilet kunnen gaan?

  Gight is een slim gidslicht. Gight schakelt automatisch aan bij nachtelijk opstaan. Het pad van licht reikt van bed tot toilet. Een snoer van letlampjes maakt het pad zichtbaar. 's Gight roept een persoonlijk noodnummer aan bij een val.

  Gight verkleint zo het nachtelijk valrisico, de angst om te vallen, en de kans om in een sociaal isolement te geraken.

 • i Hulpmiddelenwijzer

  Hulpmiddelen voor binnen- en buitenshuis die uitkomst bieden bij het uitvoeren van alledaagse activiteiten en het comfortabel en veilig wonen.
  Er zijn veel hulpmiddelen op de markt waardoor het niet altijd eenvoudig is te vinden wat u echt nodig heeft.

 • i Personenalarmering

  Een ongeluk zit in een klein hoekje; struikelen in de kamer, niet meer op kunnen staan en moeten wachten tot iemand u hoort of vindt. Personenalarmering biedt een oplossing: met één druk op de knop kunt u dag en nacht hulp inroepen.

  Personenalarmering kan ertoe bijdragen dat u langer zelfstandig thuis kan wonen. Daarnaast kan het uw gevoel van veiligheid vergroten.